top of page

Hydro Care Cleanser 50ml

118883610_307717037174128_31699873648369

Ár: 4.200- Ft

Leírás:
 
HV HydroCare Cleanser arclemosó HIDRATÁLÁS AZ ARCLEMOSÁS FÁZISÁBAN! Használatával már az arclemosás fázisában elkezdődik a bőr hidratálása Könnyű habállagú, előkészíti a bőrt a további arcápolásra Alaposan, mégis kímélve a bőrt távolítja el a szennyeződéseket Tisztítás közben nem sérti a bőr hidrolipid rétegét Különleges arclemosó, mely magas hyaluronsav- és kollagéntartalmának köszönhetően hidratálja az arcbőrt, mialatt természetes összetevői gyengéden eltávolítják a koszt és a szennyeződéseket. Bőrrokon hatóanyagai megóvják a hidrolipid réteget, amely a bőr védelméért felelős, ezáltal kíméletes és professzionális arctisztítást tesz lehetővé otthonában is. Könnyű állaga segít előkészíteni a bőrt a további arcápolásra: fokozza a HV HydroCare Serum felszívódását.

A HV HydroCare Cleanser nem tartalmaz parabént, paraffint, SLS-t, szilikont, mesterséges színezékeket, mesterséges tartósítószereket.
 
Használat:
A használat során vattakorong segítségével vagy kézzel masszírozva vigyunk fel egy kevés habot az arcra és a nyakra. Gondosan töröljuk át a bőrünket, majd langyos vízzel alaposan mossuk le. Használata naponta kétszer, reggel és este javasolt.
 
Érdekesség:
A HV HydroCare Cleanser nem habzik. Ez azért van, mert szulfátmentes és nincs benne habképző anyag, ami roncsoljná a bőr hidrolipidrétegét. Kímélő, krémszerű lemosót készítettünk számodra.
 
HV HydroCare Cleanser tipp:
A HV HydroCare Cleansert kétféleképpen lehet használni, attól függően, hogy milyen típusú arctisztítást szeretünk általában. lehet vattapamaccsal, illetve vízzel vegyítve is tisztíthatjuk vele arcunkat.
 
Lemosás nedves vattakoronggal:
Két benedvesített vattakorongot vegyünk a kezünkbe, melyre 3 pumpányi mennyiséget tegyünk az arclemosó habból. Dörzsöljük össze a két korongot és ezzel töröljük át az arc-nyak-dekoltázs területét.

Vizes lemosás:
Tegyünk vizes tenyerünkbe 3 pumpányi mennyiséget a HV Cleanserből. A HV Cleanser-t két masszázs mozdulattal vigyük fel az arcra, ezután pedig kifelé irányuló mozdulatokkal, széttárt ujjakkal, csupán ujjbegyeink érintésével haladjunk a homloktól lefelé. A tisztító mozdulatok után vízzel öblítsük át az arcunkat, így eltávolítjuk a feloldott szennyeződéseket. A két módszer közül általánosságban a vattás megoldást javasoljuk, mert az óvja meg legjobban a bőr természetes védekező képességét és hidrolipidrétegét. 3D vagy 4D szempillát ne mossunk le vele, és általában más lemosókkal sem, mert kevésbé lesz tartós. Melyek a leghatékonyabb tisztító mozdulatok? A letörlést fentről lefelé és belülről kifelé végezzük a lehető leghatékonyabb méregtelenítés érdekében. Ha helyesen csináljuk, akkor ezzel a lágy nyirokmasszázzsal nem csak kívülről, hanem belülről is beindítjuk a tisztító folyamatokat. Minden tisztítást nyirokstimulációval/nyiroktisztítással érdemes kezdeni. A mozdulatoknál sose “nyúzzuk” a bőrt, nem szabad dörzsölni, mert akkor beledörzsölhetjük a szennyeződéseket is. Bánjunk gyengéden bőrünkkel! Ha elérünk az állunkhoz, fordítsunk a vattapamacsokon. Újabb 2 pumpányi mennyiséggel folytassuk a letörlést a nyakon és végül a dekoltázson.

A tippek és a HV HydroCare Cleanser együttes alkalmazásával az összes többi arcápoló készítményünk hatóanyagának többszöröse fog tudni felszívódni bőrünkbe.

bottom of page