top of page

Az Algotherm márkáról

Az Algotherm megoldása tényleg működik!

Sokan küzdünk a narancsbőr problémával, azonban az Algotherm segít elérni a kívánt eredményt, aminek hatását tovább fokozza, ha kihagyjuk a gyorséttermi ételeket az étrendünkből, ha rendszeresen használunk szaunákat / infraszaunákat, illetve tudatosan beépítjük életünkbe a tervszerű mozgást.

Főbb hatóanyagok:

Algák, zöldek a regenerálódásért és feszesítésért, kékek a vitalitásért, vörös algák a kötőszöveti rugalmasság és regenerációs, rejuvenációs folyamatok visszaállításáért és barna algák a méregtelenítés, nyirokfolyadékok szabályozása okán. Tartalmaz még argán olajat, szőlőmag olajat, grapefruit mag olajat, E és A vitamint, borsó peptideket, vörös szőlőt, vadgesztenye kivonatát, mentholt és eukaliptuszt, rozmaring olajat, tigrisfű (centella asiatica) kivonatot, lótusz virágzatot, koffeint és borostyánt.

Natúr összetevőit azonban nagy koncentrációban és speciális masszázstechnikákkal erősítve érdemes használni.

A cellulitról még egyet érdemes tudni, mert szélmalomharccá tud válni. Sosem lehet teljesen megszűntetni, (még a babapopsin is van cellulit) méreganyagok mindig vannak és lesznek az emberi szervezetben, de elérhető, hogy a kötőszövetekben mindez ne látszódjon, így egészséges feszes bőr érhető el és ne okozzon gondot strandon a bikini hordása, vagy vetkőzéskor a tükörbe nézés... :)

ALGOTHERM TERMÉKEK

A képekre kattintva további információkat talál

A termékeket nalam lehet megvásárolni, illetve megrendelni a szalonban. Ha bármi kérdésed lenne velük kapcsolatban nyugodtan hívj vagy írj az alábbi elérhetőségeim egyikén:

Tel: +36 20 523 7095

E-mail: kovacs.andrea.szfv@gmail.com

bottom of page