top of page

POWERSHAPE 2

A PowerShape 2 világszerte hatalmas sikernek örvend. A szuperhatékony gép a vákuum erejével kombinálja a multipoláris és bipoláris rádiófrekvenciát, illetve a lipolézer technológiát.


A kezelések során mindig arra a testrészre fókuszálunk, amelyet formálni akarunk: legyen szó tokáról, hasról, felkarról, hátról, fenékről vagy combokról.


A PowerShape 2 zsírbontás közben felgyorsítja a vérkeringést, csökkenti a narancsbőrt, fiatalítja a bőrt. Az érett arcbőrt feszessé, fiatalabbá varázsolja.

IMG_20200313_095405-scaled.jpg

Hogyan működik?

A PowerShape2 integrált alakformáló és arcfiatalító rendszer a rádiófrekvenciát, a soft-lasert és a vákuum szívóhatását kombinálja kezelőfejeiben a kiváló kezelési eredmények elérése érdekében.


A kombinált kezelőfejekben a rádiófrekvencia hőenergiája felgyorsítja a zsírsejtek természetes metabolizmusát, ezáltal nagymértékű zsírbontást és méretcsökkentést eredményez.


Arckezelés során az RF hőenergiája elősegíti a kollagén rekonstrukciót, azaz a bőr megfiatalodását. A kezelőfejekbe épített 660 nm hullámhosszú soft lézer a zsírsejtek sejthártyájának átjárhatóbbá tételével gyorsítja a zsírsejtek elfolyósításának folyamatát, ezzel is megkönnyítve a zsírbontást, és elősegítve a zsírsejtek méretének csökkentését. Egyúttal a vörös lézerfény pozitív, fiatalító hatást gyakorol a bőrszövet egészére. Az RF és a lézer hatékonyságát fokozza a vákuum szívóhatása, ami felgyorsítja a zsírszövetben a vér- és nyirokkeringést, kiegyenesíti a bőrfelszínt, csökkenti a zsírdepókat, komplikációk nélkül javítja a bőr általános állapotát és a cellulitot ezáltal feszesebb körvonalakat eredményez. Arckezelésnél a vákuum optimális arc nyirokmasszázst biztosít.


Kezelhető területek: felkar, has, csipő, fenék, comb, hát, arc, toka

HULLÁMMASSZÁZS

Hullámmasszázs gépel az igényes alakformálásért!

Tudsz arról, hogy nyirokmasszázs gép alkalmazásával minden alakformáló kezelés eredményessége 30-40%(!)-kal növelhető?

Sokan tudják már, hogy a jó minőségű berendezéssel végzett hullámmasszázs:

 • növeli az alakformáló kezelések eredményességét

 • javítja a nyirokáramlást és a vérkeringést

 • segít a cellulit okának  megszüntetésében, azaz megoldást kínál a narancsbőr ellen

 • ráadásul a vendégek is imádják, hiszen a kezelésérzet kifejezetten kellemes

Pihenés, masszázs és méregtelenítés

A hullámmasszázs terápia egy igazán relaxáló, kellemes, egyben nagyon hasznos kezelés.

A kezelés abból áll, hogy ezeket a légkamrákat, a kezelésnek megfelelően felfújjuk, leeresztjük, ezzel nyomást gyakorlunk a test különböző pontjaira. Te ebből azt érzed majd, hogy egy nagyon kellemes élményt kapsz, egy ágyon, fekve, de igazából a terápia feszesít, méregtelenít, és szinte teljesen megtisztítja az ereidből a zsírt, tornáztatja az érfalaidat, és fokozza a vérkeringésedet. A hullámmasszázs terápia egyszerre masszíroz, méregtelenít, és pihentet.

Egyébként ez egy orvosi eszköz, mert segíti a gyógyulásodat ha ficamsérülésed, trombózisod, görcshajlamod, érelmeszesedésed van, és segít eltüntetni például a narancsbőrt is. Kattints, foglalj időpontot és próbáld ki, szeretettel várunk.

A vér- és nyirokrendszer hatékony működését jelentősen meghatározza az izmok működése és állapota, ezért a mozgásszegény életmód, az ülőmunka és tartós túlsúly számtalan negatív hatást fejthet ki a keringési rendszerre, melyet különféle modern kezelési megoldásokkal szükséges stimulálni.

A nyirokrendszer és az ödémás elváltozások kezelésére innovatív és hatékony lehetőséget kínál a hullámmasszázs, amely számtalan előnyös hatást fejthet ki szervezetünkre:

 • A kézi nyirokmasszázs többszörösére képes a hullámmasszázs gép, így az eredmény is garantáltan hatékonyabb lesz.

 • A hullámmasszázs hatásait már az első kezelés után érezhetjük, például a végtagokat könnyebbnek, felszabadultabbnak érezhetjük.

 • Visszerek kezelésére, vérömleny eltávolítására és székrekedés esetén ideális.

 • Minden esetben élénkíti a nyirokkeringést, melynek következtében a keringési zavarok kezelése mellett a méregtelenítést is serkenti, azaz a testformálás során is megbízható segítség.

 • A bőr esztétikai megjelenését is javítja.

 • Más terápiák kiegészítéseként is kimagaslóan hatásos.

Válasszon eredményes és sokoldalú nyirokmasszázs megoldást és hullámmasszázzsal kapcsolatos bővebb tájékoztatásért tekintse meg weboldalunk információit, valamint keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

Így nem meglepő, hogy számos testkezeléssel foglalkozó szakember eszköztárában a hullámmasszázs kötelező elemmé vált az alakformáló kezelések után.

WIENER KOSMETIKUM AROMATERÁPIÁS TESTFÁSLIZÁS

A Wiener Kosmetikum® aromaterápiás testfáslizás egy természetes anyagokkal dolgozó, egyedülállóan eredményes testkezelési eljárás, amelyet a szakma a Nemzetközi Feltalálói Nagydíjjal jutalmazott!

Nem egy divateljárásról beszélünk, hanem egy jó nevű, prémium kategóriás módszerről, amelyet a nagy szalonok, klinikák és spa-k is alkalmaznak.

wiener-kosmetikum-termekkep_edited_edite

Már az első kezelés is rendkívül eredményes és látványos, sőt az elért eredmények jelentősen fokozhatók, ha a módszert kezelőrendszerbe helyezik! Minden kezelés személyre szabható, a vendég testi sajátosságaihoz igazítható.

A Wiener Kosmetikum® a kreatív szakemberek kedvelt módszere, hiszen a kezelőanyagok hozzáértő alkalmazása teszi igazán tökéletessé az eredményeket.

Felhasználási terület: alakformálás, méretcsökkentés, zsírbontás, cellulit kezelése, salaktalanítás, bőr és kötőszövet feszesítése.

ANTI-AGEING ÉS LIFTING KEZELÉSEK

A HV anti-ageing és lifting kezelések célja a bőr megfelelő hidratálása, feszesítése, ránctalanítása.

A barázdák kisimulnak, a ráncok halványulnak, a kezelések után a bőr éveket fiatalodhat.

Az eredmény: friss és feszes arcbőr.

Vendégeink visszajelzései:

 • azonnali és látványos eredmény kellemes

 • megnyugtató kezelés

 • feszesebb hidratáltabb bőr

 • simább/kisimult ráncok

bottom of page