Vendégeim véleménye
top of page
Search

Vendégeim véleménye

Én Pestről járok Andihoz powershape-re és nem csak azért, mert itt olcsóbbak és hosszabbak is a kezelések, hanem a környezetért, a szalon hangulatáért és persze Andi kisugárzásáért.

Itt mindig lelkileg is feltöltődöm. :)



Ez a szalon egy kis sziget, ahová jó elvonulni, hogy rendbetegyék az ember testét, lelkét.

Minden nőnek ajánlom!



Nyirokmasszázst javasolt az orvosom, így találtam a Bodysmith-re, de azóta kipróbáltam már mindenféle nyalánkságot. Imádom, hogy nyirokmasszás, vagy fáslizás közben egy arckezelést is kapok, nem kell külön időt csennem erre is, egyszerre szépül több porcikám is!



Nagyon szeretek ide járni, heti 2-szer mindenképp betervezek magamnak egy-egy kényeztető órát, vagy másfelet. Már 2 powershape bérleten vagyok túl, rajtam volt mit faragni, ha értitek, mire gondolok, de van is látszatja. Andi is és a gépei is nagyon profik, csak ajánlani tudom annak, aki nem tökéletes… sőt még annak is aki az, mert jó itt lenni és kényeztetve lenni, kikapcsolni. Van egy nagyon kellemes atmoszférája a stúdiónak, amit máshol nem szoktam érezni.



Amit a reklámokban szoktak mondani, de persze nem hisszük el, hogy “már az első alkalom látszik” az itt tényleg igaz. Powershape-es kezeléseken voltam először (has-popsi, aztán felkar), most harangvölgyis arckezeléseket veszek, nehogy lent sokkal szebb legyek, mint fent! :) A párom vette észre az első kezelés hatását és nem bánta, hogy folytattam.



Ajándékba kaptam egy Harangvölgyi Kozmetikumos arcmasszázs bérletet, azután kipróbáltam a Power shape2-t is a belső combomon. Nagyon elégedett vagyok mindkét kezelés eredményével, szeretném is folytatni és más területeken is kipróbálni.



A férjem nagyon elégedett a kezelések eredményével, azóta olyan mintha újra tinik lennénk! Ez pedig mindent megér. :)

26 views0 comments

Recent Posts

See All

Vendégeim véleménye 2021

Az esküvőmre készültem és gyorsan bele kellett szépülnöm a ruhámba. Nem volt sok időm és az egyik barátnőm Andit ajánlotta, aki nagyon kedves volt és besuvasztott a naptárába, nem győzöm elégszer megk

bottom of page