Vendégeim véleménye 2021
top of page
Search

Vendégeim véleménye 2021

Az esküvőmre készültem és gyorsan bele kellett szépülnöm a ruhámba. Nem volt sok időm és az egyik barátnőm Andit ajánlotta, aki nagyon kedves volt és besuvasztott a naptárába, nem győzöm elégszer megköszönni neki.



Én már törzsvendégnem számítok, mindent kipróbáltam a szalonban és maradok is még egy darabig, amíg már nem lesz mit farigcsálni rajtam, de jó úton haladok. Komolyra fordítva nagyon jók a kezelések, mindegyik telitalálat, amire a mai nőknek szüksége van. Én rendszeresen sportolok, de vannak területek, ahova kell a segítség és itt megkaptam. Meg hát szeretek is idejárni, Andi nagyon kedves és nagyon ügyes és jól képzett is, tudja, kinek milyen csomagot kell összeállítani a legjobb eredmény érdekében.



Én a fogyókúrás program miatt jöttem ide, mert sokat kell fogynom és féltem, hogy megnyúlik a bőröm. Mennek lefele a centik (ez a második hetem) és a bőröm szebb, mint valaha, nagyon jót tettek neki az eddigi kezelések, sehol semi megereszkedés, a narancsbőreim is szépen enyhülnek. Örülök, hogy nem kezdtem el enélkül fogyókúrázni.



Tetszik, hogy személyre szabott csomagok vannak és hogy nem akarnak az emberre tukmálni felesleges drága kezeléseket. Mindennel nagyon elégedett vagyok.



Én még csak két alkalommal voltam testtekercselésen és arkezelésen, de mindegyik kezelt területen látványos a különbség már ennyitől is. Nagyon örülök, hogy rátaláltam a Bodysmith Testkovácsra.



Teljesen profi eszközök, lelkiismeretes kezelések, szakértelem, kedvesség… magasan van a léc, nem is járok máshova, mióta rátaláltam a Bodysmith szalonra.

5 views0 comments

Recent Posts

See All

Vendégeim véleménye

Én Pestről járok Andihoz powershape-re és nem csak azért, mert itt olcsóbbak és hosszabbak is a kezelések, hanem a környezetért, a szalon hangulatáért és persze Andi kisugárzásáért. Itt mindig lelkile

bottom of page